Jelentkezési lap, letöltése: jelentkezesi lap egri konf 2017 (3)
Kérjük a jelentkezési lapot legkésőbb 2017. december 8-ig kitöltve visszaküldeni!
a program itt
Az idei év témáját, a március 25-i nagy esemény, Emilia Fernandez Rodrigez de Cortez boldoggá avatása jelöli ki. A börtönben gyermekének életet adó vértanú édesanya életével ismerkedünk és ennek kapcsán a család, a családpasztoráció, gyermeknevelés lesz a témánk.
Előadóink között a lesznek Milánóból a boldog Emilia fölfedezőinek egyike, Luigi Peraboni atya, továbbá a családpasztoráció, a nevelés legjobb szakemberei (dr. Pécsi Rita, dr. Tomka Ferenc, stb.) Természetesen hallhatjuk a Székely János pk. atyát, valamint Kovács-Treer házaspárt, Molnár-Gál Bélát, stb.
Szeretnénk erősíteni a konferencia lelkipásztori, szakmai továbbképző jellegét. Célunk, hogy a lelkipásztorkodásban szerepet vállaló személyek, tapasztalatot cseréljenek és továbbképzést kapjanak. Ezért kérjük, hogy 18 év alatti személyeket egyáltalán ne hozzunk. Csak olyan munkatársak jöjjenek, akik hosszú idő óta, tevékenyen bekapcsolódnak a lelkipásztori munkába. Egy-egy település, egy kezdeményezéséről most is maximum 2-3 legközelebbi munkatársat tudunk fogadni, mert a ház befogadóképessége ennyire ad lehetőséget. Fontos, hogy minél több település kapjon lehetőséget.
A konferenciát a MKPK támogatásából tudjuk megrendezni. Az anyagi keretek szűkössége miatt kérjük azonban, hogy a résztvevők fejenként 2000 Ft-tal járuljanak hozzá a költségekhez. A hozzájárulást a Szent Erzsébet Segítő alapítványnak az: OTP Bank 11742056-20054427 számlaszámán kérjük előre befizetni vagy legkésőbb a regisztráció alkalmával a helyszínen.
A konferencia időtartama: 2017. dec. 14-én, csütörtök ebédtől dec. 16-án szombat ebéddel bezáróan (csütörtöktől-szombatig)
Helyszíne: Szent János Lelkigyakorlatos Ház. (Eger, Foglár u. 6.)
Előadóink között a lesznek Milánóból a boldog Emilia fölfedezőinek egyike, p. Luigi Peraboni atya, továbbá a családpasztoráció, a nevelés legjobb szakemberei (dr. Pécsi Rita, dr. Tomka Ferenc, stb.) Természetesen hallhatjuk a Székely János pk. atyát, valamint Kovács-Treer házaspárt, Molnár-Gál Bélát, stb. Megismerkedhetünk egymás tapasztalataival, hogy küldetésünket még eredményesebben tudjuk teljesíteni. Keressük együtt a lelkipásztorkodás járható útjait!
Mindig nagy az érdeklődés a folyosón, kihelyezett paravánokon a képes-szöveges bemutatkozások iránt. Ez évben is megköszönjük, ha egy plakáttal tablóval bemutatkoznak a közösségek, és így közkincsé tehetitek tapasztalataitokat, munkátokat. Ez évben kérjük azonban, hogy településenként csak egy plakátot hozzunk, mert Boldog Emilia életéről egy nagyon szép kiállítást is el kell helyeznünk a paravánokon. Nem tudtunk több paravánt szerezni.
A jelentkezési lapot legkésőbb 2017. december 8-ig kitöltve visszaküldeni, hogy a szervezés további teendőire jusson idő. Kérjük, hogy a jelentkezők külön-külön jelentkezési lapon küldjék el jelentkezésüket a ceferino@vaciegyhazmegye.hu drótposta címre, vagy postán a Ceferino Ház, 2656, Szátok Kossuth u. 54. címre.
A jelentkezési lap megérkezése után küldjük a részletes programot.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]