busz szerződés minta

A buszköltségről kiállított számlák kifizetésének a rendje az alábbi:

Az idei évben -a korábbiaktól eltérően- a buszok költségeinek megtérítésénél figyelembe kell vennünk, hogy a találkozóra kapott támogatás jelentősen csökkent az elmúlt évekhez képest, illetve, hogy a buszok kilométer díjai rendkívül széles skálán mozognak.Bizonyos busztársaságok irreális árakon kínálják szolgáltatásukat, amit csökkenő források mellett nem tudunk finanszírozni.
Ezért az idei találkozó alkalmával a buszok költségeit legfeljebb 420 Ft (áfával) kilométerenkénti díjig tudjuk finanszírozni. Kérjük, ha ennél magasabb tarifájú busszal utaznak, akkor a csoport gondoskodjék a különbözet finanszírozásáról

Az Alapítvány részére kiállított számlán legfeljebb a fentiek figyelembe vételével számított összeg szerepeljen.A számlán szereplő cím:
        Szent Erzsébet Segítő Alapítvány
        2656 Szátok, Kossuth u. 54.; adószám: 19186027-1-12 
(Csak az erre kiállított átutalási számlát tudjuk fizetni.) Az utólag, postai úton küldött számlát a következő postacímre küldjétek: Czinege Katalin 2360 Gyál, Somogyi u. 21. Javasoljuk a számlát ajánlott, vagy tértivevényes levélben megküldeni.

A számlához feltétlenül szükséges mellékletek a következők:
–          menetlevél
–          utaslista
–          100 ezer Ft vagy afölötti összegű busz számlához kérjük csatolni a busztársasággal kötött vállalkozási szerződést, amelyről a minta honlapunkról letölthető. www.ceferino.hu

Amennyiben a számlához nem kapjuk meg a felsorolt mellékleteket, nem tudjuk kifizetni a számlát!
Amennyiben minden szükséges melléklet megérkezik a megadott címre, a számlát 15 napon belül átutalással rendezzük.
Illetve, ha a számla és mellékletei nem az alább megadott postacímre érkeznek, hanem pl. a Ceferino Ház postai vagy e-mail címére, akkor a nyári szabadságolások miatt bizonytalan a számla kifizetésének időpontja.
A számlák kifizetésének kapcsolattartója Czinege Katalin a czinikati@gmail.com e-mail címen, illetve a fenti postacímen.