Újra és újra hálát adhatunk a gondviselésnek a Ceferino Ház ajándékáért, de vannak olyan pillanatok, amikor a tágasnak tűnő épület szűkösnek bizonyul. Izgalommal készült a Ceferino Ház gyerekcsoportja és a babamama klub és minden más érdeklődő a farsangi ünnepségre. A vidámság, az öröm a móka töltötte be a házat.
A farsangi mulatság csak délután kezdődött, de már reggel az anyukák fánksütéssel foglalkoztak. Ki sem szabadott nyitni az ajtót, „nehogy megfázzon” a kelő fánk.
Az előző év eseményeire tekintett vissza Julcsi egy diasorral. Utána dia- és mozgóképekkel idéztük föl az előző napi budapesti farsang emlékét, amelyen gyerekeink nagy sikert arattak. A jelmezes farsangi felvonulás  torta nyerő díját a kalózlány nyerte el. Két különdíjasunk felnőtt kategóriában az ügyvédnő lett, és a jelenet kategóriában a Gazsi család  életképe kapott külön értékelést, a jutalmon kívül ők egy budapesti kirándulást is nyertek a városligeti játszó térre és a Zene házi programra. Közben zenei, táncos társasjátékok egy hosszú tombola nyeremény áradattba torkollott. A jelmezverseny és a tombola gazdag nyereményével megrakodva érkeztek haza a farsangot ünneplők. A végén apraja nagyja tánccal zárta a közös ünnepet.